30 augustus 2016

Zevenbergen, officiële opening

Vrijdag 1 juli vond in Zevenbergen de officiële opening plaats van het project 35 woningen Lage Wipstraat. Als dank werd door Woonkwartier samen met de bewoners en alle project betrokken onder het genot van een hapje en een drankje stilgestaan bij dit heugelijke feit. Zowel door de wethouder van de gemeente Moerdijk als de directeur van Woonkwartier Ruud van den Boom werd het bijzondere karakter van dit project en de lange geschiedenis aangehaald.

 

De Lage Wipstraat betreft een van de oudste straten van Zevenbergen en kent een voor Nederlandse begrippen een extreem hoogteverschil van drie meter met de naastliggende straat. Verder waren er vanuit verschillende kanten zeer lovende woorden over hoe het project is verlopen en tevreden gezichten over het eindresultaat. De dankbaarheid voelde als een warm bad en dat is uiteindelijk waar we het toch allemaal voor doen.

 

We kunnen gerust vaststellen dat vanuit onze ambitie voor een 9+ klantbeleving, er met Woonkwartier een nieuwe ambassadeur is bijgekomen! Een resultaat waar met zijn allen trots op mogen en moeten zijn.

 

 

 

Thema's