13 mei 2016

Samenwerken met kwalitatieve partner is sleutel tot succes!

Samenwerken met kwalitatieve en succesvolle partners is de sleutel tot succes. Zo ook op het project Studentenhuisvesting TU Eindhoven.

 

Naast HURKS Prefab / aluminium willen we ook graag Logus Prefab onder de aandacht brengen. Logus Prefab is een prefab badkamer producent en leverancier die inzet op een langdurige samenwerking en relatie. Logus is bij projecten in de nieuwbouw en renovatie met een omvang van circa 20 identieke badkamers de partner voor Huybregts Relou. Resultaat komt samen!

 

Hieronder een woordje vanuit de directie van Logus.

 

Reeds in de ontwerpfase heeft Logus Prefab de expertise ingebracht om in dit project prefab badkamers toe te kunnen passen. Huybregts-Relou heeft ook hiervan de voordelen gewaardeerd waardoor de badkamers naadloos in het prefab casco geïntegreerd zijn.

 

De goede voorbereiding / afstemming en de LEAN planning heeft er toe bijgedragen dat in zes werkdagen een complete verdieping voorzien is van 18 compleet gebruiksklare prefab badkamers.

 

De voordelen voor zowel Huybregts Relou als de opdrachtgever van deze toepassing zijn:

bouwsnelheid, minder transportbewegingen, nauwelijks afvalstromen, overzichtelijke nette bouwplaats, veel minder coördinatie en voorbereiding en minder uitvoeringskosten

 

Na de montage van de prefab betonelementen van de eerste drie verdiepingen is Logus Prefab gestart met de levering en plaatsing van de prefab badkamers (afbouw dus van onder naar boven).

Gedurende deze plaatsing hebben zich geen verstoringen voorgedaan en is de planning perfect gevolgd!

 

Hieruit blijkt dat de samenwerking tussen Huybregts Relou en Logus Prefab prima is verlopen waardoor we kunnen spreken van een

 "partnership".  Het resultaat heeft zich op deze wijze bewezen.

 

 

 

Thema's