11 april 2016

Eindhoven, hoogste punt Schrijverskwartier bereikt!

Op vrijdag 8 april is door Huybregts Relou, Woonveste Bouw & Vastgoed B.V. en CRA Vastgoed BV, samen met de kopers en al het uitvoerende personeel het bereiken van het hoogste punt van project Schrijverskwartier aan de Alberdingk Thijmlaan in Eindhoven op feestelijke wijze gevierd.

 

Het was een zeer geslaagde middag met enkele toespraken door de voorzitters van de VVE's van beide gebouwen en door projectleider Wouter Bezemer. Een speciaal gemaakt gedicht werd door de voorzitter van VVE De Ballade voorgedragen. Aansluitend aan deze mooie woorden werd er afgeteld met confettikanonen, de vlaggen gehesen en geproost op het hoogste punt. De frietkar voor alle werklieden viel in goede aarde.

 

Vanuit de VVE hebben we nog een mooi gebaar ontvangen dat er vier dagen een verrassing van de bakker naar de bouw komt voor alle bouwvakkers. Dit zal zeker smaken.

 

Eenieder heeft deze middag het gebouw kunnen bekijken van binnen en buiten en waren allen zeer enthousiast over dit samenzijn. Kortom een leuke dag en op naar de afbouw en de oplevering die einde dit jaar zal plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Thema's