29 januari 2016

Koopwoningen Zevenbergen allemaal verkocht!

Succesvolle verkoop volgens makelaar door inzetten "virtual tour". Ondanks een korte vertraging in de voorbereiding door een bodemverontreiniging en een daaruit volgende sanering zijn de negen koopwoningen in het project Lage Wipstraat in Zevenbergen in een record tempo verkocht.

 

Deze woningen worden middels het HSC gezinswoningen concept gerealiseerd en aan de markt aangeboden met een aantal op voorhand bepaalde een doorgerekende opties. Volgens de lokale makelaar Pieter van Wensen komt dit succes met name door het inzetten van de speciaal voor dit project gemaakt virtual tour.

 

Daarbij kunnen potentiele kopers thuis of op je eigen mobiel / tablet al naar de toekomstige woningen kijken. Je vliegt als ware door de wijk waar je komt te wonen en kunt zelf in 3D door je nieuwe woning navigeren.

Volgens de makelaar zit de kracht dat mensen zich nu wel een voorstelling kunnen maken waar en hoe ze komen te wonen, terwijl normaal gesproken mensen zonder bouwkundige achtergrond zich moeilijk kunnen voorstellen waar ze komen te wonen vanaf een platte tekening. Met dit medium worden ze zelf enthousiast over de woning en kunnen hun nieuwe droom bijvoorbeeld op een verjaardag vol trots aan de andere gasten laten zien. Een betere promotie voor een plan kun je niet krijgen.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, kijk zelf ook even op: http://www.360-tour.nl/fit/lagewipstraat

 

Enthousiast geworden, helaas zijn ze allemaal verkocht...maar op nieuwe projecten zullen we deze nieuwe techniek zeker opnieuw gaan inzetten. Wordt vervolgd.

Thema's