5 juli 2018

Virtuele Tour beste Eindhovense Vastgoedproject

Onlangs werd het toekomstige kantoor van EY aan de Prof. Dr. Dorgelolaan 12, verkozen tot Beste Eindhovens Vastgoedproject. Een initiatief van Vastgoedjournaal. Reden te meer om met een virtuele tour de medewerkers van EY en HVG Law te laten ervaren hoe hun toekomstige werkplek eruit komt te zien. Tevens kunnen ze in het pand de eerste contouren zien van het Innovation Lab, een unieke ontmoetingsplaats voor innovatieve oplossingen op het gebied van data en techniek.

 

Op 4 juli kregen de bijna 500 accountants en adviseurs van EY, de advocaten van HVG Law en alle projectbetrokkenen de mogelijkheid een kijkje te nemen in de toekomst. Tijdens een virtuele tour kreeg men een indruk van de nieuwe thuisbasis in het EY@Work concept. EY@Work is een transitie programma om medewerkers te begeleiden bij hun veranderende werkplek waarbij zij meer mogelijkheden hebben voor waar, wanneer en hoe het werk gedaan wordt. Uitgewerkt door Fokkema & Partners in een passend interieur.

 

Na het volledig strippen en weder opbouwen van het bestaande gebouw, is het complex wind- en waterdicht. De komende maanden wordt het pand aan de binnenzijde verder getransformeerd tot een toekomstbestendig complex. Het pand zal vanaf eind 2018 door EY Eindhoven in gebruik worden genomen.

 

Innovatief en Smart gebouw
Het gebouw krijgt een menselijk karakter, met oog voor het welzijn en het comfort van de gebruiker en passend in de Eindhovense High Tech omgeving. Een kantoorgebouw op loopafstand van het Centraal Station met een open karakter, veel daglicht, korte loop- en zichtlijnen en 3 kantoorverdiepingen. Nieuwe technologieën worden toegepast om efficiënter te werken, het gebouw efficiënter te gebruiken en een comfortabele werkplek te realiseren.
"Met dit kantoor willen wij onze medewerkers nog beter faciliteren in hun dagelijkse werkzaamheden. Wij streven een innovatief en SMART gebouw na, waar de EY-medewerker informatie van het kantoor krijgt en met het gebouw kan "communiceren". Op deze manier zijn wij nog beter in staat innovatie te stimuleren en bij te dragen aan een gezonde leef- en werkomgeving. Daarnaast geven wij, met deze herontwikkeling van een bestaand pand, invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid." Aldus Arne van 't Spijker van EY.

 

Herontwikkeling
Het pand, met een oppervlak van vijfduizend vierkante meter en parkeerplaatsen op eigen terrein wordt volledig herontwikkeld tot een plek waar mensen graag werken en ontmoeten. Het vernieuwde gebouw is een ontwerp van Architectenbureau DiederenDirrix.  
Property Match en EY hebben een langjarige huurovereenkomst met betrekking tot het gehele pand aan de Professor Dr. Dorgelolaan 12 te Eindhoven.