Zo brengen we meer balans in de wereld

Duurzaamheid zit binnen alle bedrijven binnen VB Groep in de genen. We zijn gericht op continuïteit in resultaten en relaties en nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van de wereld om ons heen. Serieus investeren in milieu en duurzaamheid, maatschappelijke en sociale vraagstukken is voor ons vanzelfsprekend. Al jaren.

 

Duurzame Ontwikkelingsdoelen

Om onze inspanningen op duurzaamheidsgebied optimaal te laten renderen, hebben we onze processen in het verleden ingericht volgens de principes van The Natural Step. Afgelopen jaar committeerde VB Groep zich aan een aantal concrete doelstellingen van SDG (Sustainable Development Goals) Nederland, om inzichten en best practices op dit terrein met elkaar te kunnen delen en initiatieven op elkaar af te stemmen. Gaat The Natural Step vooral over hoe we dingen doen, onze SDG-doelstellingen beschrijven wat we precies doen.

 

 

Lidmaatschappen

VB Groep is lid van diverse organisaties en brancheverenigingen, zoals de Vereniging voor Ontwikkelaars & Bouwondernemers, Bouwend Nederland, Bouwgarant, Woningborg, Fundeon en de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB). Hierdoor blijven wij het vakgebied ontwikkelen en waarborgen wij kwaliteit en veiligheid door aan de gestelde eisen te voldoen. VB Groep is daarnaast ook partner van Madaster.

 

Feiten & Cijfers

 

 

Lees meer in de Financiële VerBind