In Landhof staan toekomstige bewoners zelf aan het roer

Op de locatie tussen de Heerbaan/ Noord Brabantlaan en Grassteppe/ Graslinnen is ruimte vrij gemaakt voor minimaal 250 nieuwbouwwoningen, die gezamenlijk de naam Landhof gaan dragen. Landhof wordt de entree en het visitekaartje tot de wijk Meerhoven.

Wat voor woning, woonomgeving en voor welke prijs? Dat bepaald men voor een groot deel zelf. In Landhof staan namelijk de toekomstige bewoners aan het roer. Zij bepalen gezamenlijk hoe hun woning en woonomgeving eruit ziet.

Dit biedt een maximale keuzevrijheid en levert een aardige kostenbesparing op, die weer ten goed kan komen aan de woonkwaliteit.

Landhof Zuid is een van de nieuwbouw initiatieven in landhof, een zone in de uitbreidingswijk Meerhoven bij Eindhoven en Veldhoven waarin meerdere CPO intiatieven een plaats krijgen. Landhof Zuid bouwt verschillende types (starters) nieuwbouw woningen in verschillende prijs klasse. Met een starterslening of slimmerkopen van Trudo moet het voor iedereen mogelijk zijn om een nieuwbouwwoning te kopen in Landhof Zuid.

  • Website:www.landhofzuid.nl
  • Start:Medio 2012
  • Oplevering:oktober 2013
  • Opdrachtgever:Collectief Particuliere Opdrachtgevers
  • Bouwdirectie:Van Aken Architecten / Biggelaar Projectcoordinatie BV