Werken bij

Samen bereiken we meer dan alleen

Daar zijn we van overtuigd. We doen er dan ook alles aan om samenwerking te stimuleren en te bevorderen. Met de VB Academy ondersteunen we je persoonlijke en vakkundige ontwikkeling. Met onze informele, maar professionele familiecultuur hebben we oog en oor voor alle medewerkers. Iedereen doet mee, want resultaat komt samen.


Lees meer 

 

Nieuw talent
We zijn altijd op zoek naar talent op alle niveaus in de organisatie, die mede invulling geven aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Met een (meeloop)stage, een afstudeeropdracht, traineeship of als leerling krijg je een goed beeld van ons als werkgever, de inhoud van de werkzaamheden en heel belangrijk: de sfeer. 

 

Meer info

 

Wil jij met mij bouwen?

Bij ons werk je niet alleen aan afwisselende projecten. Je timmert ook aan je eigen ontwikkeling.Heb jij als ervaren timmerman/-vrouw al meerdere projecten afgetikt? Of wil je als bouwvakhelper een steentje bijdragen? Dan hebben wij uitdagingen voor jou in de nieuwbouw én/of renovatie.

 

Lees meer

Vacatures

Bouwvakhelper Nieuwbouw en/of Groot Onderhoud

Timmerman / Timmervrouw Nieuwbouw

Timmerman / Timmervrouw Groot Onderhoud

Bekijk meer vacatures

Ilse Houben

P&O adviseur

ih@vbgroep.nl

T +31 499 483 483
M +31 6 30 28 31 94

Je mag mij ook een appje sturen.