Werken bij

Huybregts Relou is met bijna 150 medewerkers een van de middelgrote bouwondernemingen in Zuid-Nederland. Onze medewerkers hebben een hands-on mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid.

 

Dit wordt gerealiseerd door een informele werksfeer, waarbij samenwerking aan een goed eindresultaat de boventoon voert. Korte communicatielijnen in de gehele organisatie ondersteunen dit proces. Zo wordt dagelijks met plezier samengewerkt aan het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze klanten. 

 

Momenteel zijn wij op zoek naar: 

- Projectcoördinator Groot Onderhoud

Ben jij goed in het oplossen van puzzels met 1000 stukjes? Beschik je over bouwkundige kennis/ervaring en combineer je deze graag met het creëren van een duurzame omgeving? Heb je vaardigheden om overzicht te houden en hiervoor taken uit te voeren en te overzien? Houd je je graag bezig met zowel planontwikkeling als werkvoorbereiding bij groot onderhoud? Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf waar je de sfeer van Brabantse gezelligheid meteen voelt? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder! 

 

- Werkvoorbereider

Wil je graag een coördinerende rol waar je meewerkt aan verschillende interessante nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw? Heb je al ervaring als werkvoorbereider? Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf waar je de sfeer van Brabantse gezelligheid meteen voelt? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

  

 Staat jouw vacature er niet tussen? Verras ons dan met een open sollicitatie! Deze kun je sturen naar Ilse Houben (P&O adviseur) via ih@vbgroep.nl.