Calculator/Planvoorbereider

'Alleen calculeren aan de hand van bestek en tekeningen?' Klinkt deze 'stoffige' formulering van een calculator je bekend in de oren? Zo is deze functie binnen Huybregts Relou NIET. Je bent het grootste deel van de tijd bezig met technische oplossingen bedenken en het onderzoeken van diverse vraagstukken. Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf waar je de sfeer van Brabantse gezelligheid meteen voelt? Ben je net klaar met school of heb je al ervaring als calculator/planvoorbereider? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij Huybregts Relou op zoek naar een Calculator / Planvoorbereider. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je wordt direct met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Successen, zoals nieuwe projecten, worden gevierd met gebak op kantoor of een etentje met je team. Er is een interne VB Academy waar je actief wordt begeleid om je kwaliteiten optimaal te benutten en waar ingezet wordt op persoonlijke ontwikkeling. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de vrijdagmiddagborrel, sinterklaasviering, de nieuwjaarsbijeenkomst en onze actieve personeelsvereniging die nog veel andere activiteiten organiseert. In overleg start je je werkdag tussen 08.00uur en 09.00uur.

 

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Je gaat veel samenwerken met je collega's Jan (hoofd van de afdeling), Marcel, Angela, Henk (calculators) en Rens en Hans (planontwikkelaar). Het leuke aan jouw rol is de afwisseling in projecten. Het ene moment ben je bezig voor een woning en dan een school, zorginstelling, kantoor, appartement of hotel. Ook assisteer je onze interne afdeling VB GO bij (grootschalige) renovaties.

 

Bij een nieuw project worden de tekeningen door de architect aangeleverd via IFC bestanden die jij met het programma Solibri (3D modellen) kunt inzien. We calculeren hoofdzakelijk met IBIS TRAD, maar maken ook ramingen op basis van schetsontwerpen. Jij kunt met jouw expertise het verschil écht maken in het voortraject.

 

80% van onze werken wordt in BIM gerealiseerd waarbij we actief zorgen dat onze mensen over de juiste kennis blijven beschikken. Daarnaast zit je regelmatig met diverse partijen om tafel om tot een optimale prijs en bouwmethodiek te komen: architect, constructeur, opdrachtgevers, adviseurs en onderaannemers. Hierbij kun je jouw kennis en kunde inzetten bij ieder project en is je advies veel waard. Ook bezoek je regelmatig bouwplaatsen waar je met eigen ogen een project ziet waar jij vooral in de beginfase een belangrijke rol hebt gehad. Hier komen de theorie en praktijk mooi samen!

 

Ben je nu erg benieuwd hoe dit werk er in de praktijk uit ziet? Dan is er na je 1e gesprek de mogelijkheid om een dag met een toekomstige collega mee te lopen.

 

Wie zoeken wij?
Als persoon omschrijf jij jezelf als een teamplayer, bent proactief en je werkt zeer nauwkeurig. Ook pas je echt binnen de Brabantse gezelligheid van de organisatie.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 43 vrije dagen. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverkering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je nog met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Solliciteer via onderstaande button! Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jan van den Akker (hoofd afdeling): 0499-483483 / jvda@hrson.nl. Voor vragen met betrekking tot de procedure neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06-30283194 / ih@vbgroep.nl

 

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep