Brenda van de Wiel - Wooncoach

Ik ben sinds november 2007 werkzaam als wooncoach bij Huybregts Relou. Binnen Huybregts Relou zorg ik voor alle contacten met de kopers van de diverse woningbouwprojecten.

  

Dit houdt onder andere in dat ik alle wensen met betrekking tot de nieuwe woning met kopers bespreek; de mogelijkheid van de wensen toets aan de geldende regelgeving en de uiteindelijke keuzes verwerk, zodat deze wijzigingen door de betreffende onderaannemer of collega worden meegenomen op de bouwplaats. De wijzigingen moeten al in een vroeg stadium bekend zijn, maar tot oplevering van de woning ben ik bereikbaar voor vragen van kopers.

 

Ik werk graag bij Huybregts Relou omdat het een bedrijf is waar mogelijkheden zijn tot ontwikkeling, zowel in processen als persoonlijk. Ik krijg de kans mijn eigen ideeën te ontplooien. Het werk is afwisselend en de sfeer binnen het bedrijf is erg goed.

Wellicht zijn er in de toekomst voor mij nog doorgroei-mogelijkheden, maar voorlopig zie ik nog voldoende uitdaging en verbetermogelijkheden in het werk wat ik nu doe.

 


Terug