Projectcoördinator Groot Onderhoud

Ben jij goed in het oplossen van puzzels met 1000 stukjes? Beschik je over bouwkundige kennis/ervaring en combineer je deze graag met het creëren van een duurzame omgeving? Heb je vaardigheden om overzicht te houden en hiervoor taken uit te voeren en te overzien? Houd je je graag bezig met zowel planontwikkeling als werkvoorbereiding bij groot onderhoud? Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf waar je de sfeer van Brabantse gezelligheid meteen voelt? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij Huybregts Relou op zoek naar een Projectcoördinator Groot Onderhoud voor 32 uur tot 40 uur per week. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Successen, zoals nieuwe projecten, worden gevierd met gebak op kantoor. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de vrijdagmiddagborrel, sinterklaasviering, de nieuwjaarsbijeenkomst en onze actieve personeelsvereniging die nog veel andere activiteiten organiseert. Daarnaast vinden wij een goede onboarding erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten. Daarnaast vinden wij een goede onboarding erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten.

 

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. Binnen de organisatie ga je onderdeel uitmaken van onze interne afdeling VBGO (Verbeteren Groot Onderhoud). Deze afdeling geeft invulling aan de energietransitie voor het verduurzamen van bestaand vastgoed. We zijn vanaf initiatieffase gesprekspartner voor opdrachtgevers en haar stakeholders en nemen uiteindelijk de uitvoering van de daadwerkelijke werkzaamheden op ons.

 

Een dag uit het leven van... een Projectcoördinator Groot Onderhoud
Tussen 08.00 uur en 09.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag op het kantoor in Son. Onderweg naar je werkplek pak je iets te drinken en een vers stuk fruit uit de kantine. Ook begroet je je directe collega's.

Je krijgt een rapport binnen van de asbestsadviseur. Hierdoor kunnen bewoners van je renovatieproject meer overlast krijgen of wellicht moeten er plannen worden bijgesteld. Jij overziet de opties en risico's en stuurt de informatie naar de belanghebbende.

Hierbij is het jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat er prioriteiten gesteld worden en dat je de voortgang goed bewaakt. Vervolgens zorg je dat de conclusie wordt verwerkt in de planning, begroting en/of tekeningen. Ook besef je wat dit uiteindelijk betekent voor de bewoner. Het is jouw taak om dit begrijpelijk te communiceren naar de woningconsulent of een van onze huurderscoaches.

Hierna heb je een werkbespreking met onderaannemers of de opdrachtgever waarin de voortgang van de werkzaamheden wordt besproken. Je overlegt met de onze uitvoerder ter plaatste, stelt bij en spreekt samen de gang van zaken voor de voorliggende periode door.

Om 12.30 uur heb je pauze en kun je lekker een rondje wandelen met je collega's of je eet je lunch in de kantine.

Vanuit het renovatieproject ontvang je via de mail de individuele wensen van 2 bewoners. De ene bewoner wil alsnog een blauwe keuken en de andere wil toch graag die extra zonnepanelen. Vanuit jouw coördinerende rol zorg je dat je de acties uitzet naar de onderaannemers en dat je het financiële plaatje aanpast.

Voor een project van 80 woningen zijn er misschien wel 15 contactmomenten met bewoners door middel van brieven, attenties of persoonlijke gesprekken. Aangezien wij niet iedereen in één keer kunnen bereiken, ga je samen met de huurderscoach een planning maken welke bewoners op welk moment geïnformeerd moeten worden. Denk daarbij aan de brieven dat de straat wordt afgesloten en wanneer de bewoners bijvoorbeeld tijdelijk geen stroom meer hebben. 

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer terug te komen. Aangezien jij het belangrijk vindt om je werk continue te verbeteren, ga je morgen een idee voorleggen aan je leidinggevende. Je staat te popelen om deze met hem te delen!

 

Wie zoeken wij?
Als persoon omschrijf je jezelf als iemand die graag in teamverband werkt binnen een dynamische omgeving. Ook ben je communicatief vaardig en ben je goed in stellen van prioriteiten. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je ervaring in een bouwkundige functie met minimaal een bouwkundige of wellicht vastgoedachtergrond. Je bent tussen de 32 uur en 40 uur per week beschikbaar en bent op zoek naar een uitdaging voor de lange termijn.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 43 vrije dagen. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverkering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je nog met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Solliciteer via onderstaande button! Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Mark van Diessen: 06- 51132460 / mvd@hrson.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06-30283194 / ih@vbgroep.nl