Vacature projectleider Huybregts Relou

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als projectleider bij een bouwbedrijf met als werkterrein Noord-Brabant? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

 

Huybregts Relou is een familiebedrijf die deel uit maakt van VB Groep. Een groep van landelijk opererende ondernemingen op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen. Als onderdeel van VB Groep hebben we de kernwaarden solide, duurzaam en partnerschap hoog in het vaandel staan. Huybregts Relou vindt de klanten, maar ook de klanten van onze klanten enorm belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar een projectleider die niet alleen ervoor zorgt dat de klant wordt geholpen, door hem/haar te ontzorgen, maar ook onze klant weet te verrassen op een creatieve en innovatieve manier.

 

Wat ga je doen?
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, inkoop, uitvoering en nazorg van meerdere nieuwbouw- renovatie en groot onderhoudsprojecten bij Huybregts Relou, waarbij het team, de klant, de veiligheid en kwaliteit voorop staan. Je onderhoudt de contacten met alle betrokkenen in- en extern, stuurt en motiveert alle betrokken medewerkers. Ook bewaak en prognoticeer je de projectmatige (financiële) doelstellingen.

 

Wat verwachten wij van jou?
Wij zoeken een inspirerende leider op HBO-niveau, met relevante ervaring in het uitvoeringstraject. Je hebt aantoonbare ervaring in deze functie en werkt graag met klanten. Jij stelt de klant écht centraal. Naast de vakinhoudelijke vaardigheden, beschik je ook over goede communicatieve vaardigheden en soft-skills. Ook heb je aantoonbare ervaring met automatisering in het bouwproces. Kortom, je bent een enthousiaste, gedreven teamplayer, die graag onderdeel wilt zijn van een lerende organisatie. 

 

Wat bieden we?
Een plezierige functie binnen een familiebedrijf, waarin je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. De ruimte om je binnen een informele, professionele werkomgeving te ontplooien met persoonlijke aandacht. Natuurlijk word je beloond met een passend pakket arbeidsvoorwaarden.

Vergeet trouwens de Brabantse gezelligheid van de vrijdagmiddagborrel, actieve personeelsvereniging, Sinterklaasviering, bouwvak BBQ en de kerstborrel niet!

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep

 

Interesse gekregen?

Verras ons dan met een sollicitatie en motivatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke, uitdagende functie. Klik op onderstaande button of bel +31 6 30283194.