Salarisadministrateur

VB Groep is op zoek naar een zelfstandige, accurate salarisadministrateur voor 24-28 uur per week!

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep duurzame ondernemingen actief op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen. De groep is landelijk actief, maar de focus ligt op Midden- en Zuid-Nederland. Voor onze vestiging in Son zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur.

 

Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de loon- en salarisadministratie van ons Bouwbedrijf in Son en ons ontwikkelbedrijf, CRA Vastgoed in Eindhoven. In totaal tellen deze 150 fte. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

Verzorgen van de 4-wekelijkse loon- en salarisadministratie;

  • Verwerken wekelijkse urenverantwoording;
  • Verwerken verlof- en Atv-dagen;
  • Verwerken personeelsmutaties;
  • Anticiperen ontwikkelingen en wijzigingen in Wet- en Regelgeving als ook de cao;
  • Verzorgen diverse cijfermatige analyses;
  • Optimaliseren en verbeteren processen;
  • Vraagbaak voor medewerkers betreffende het salaris en de cao;
  • Samenwerking met de afdeling P&O;
  • Bewaken van en rapporteren over de leaseregeling voor auto's en bedrijfswagens;

Wie zoeken wij?
Een zelfstandige, accurate salarisadministrateur, die 24-28 uur beschikbaar is. Je bent integer, flexibel en hebt cijfermatig inzicht. Met voorkeur heb je een HBO diploma op zak en al enige jaren ervaring als salarisadministrateur. Affiniteit met de Bouw cao en ervaring met Cobra (pré)? Dan zien we jouw CV graag tegemoet!

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke uitdaging van 24 tot 28 uur bij een groot bouwbedrijf met enthousiaste collega's! Ondanks onze omvang streven we naar een informele werkomgeving passend bij een familie bedrijf.
Je hebt recht op 40 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband, om van die welverdiende vakantie te genieten! En vergeet de Sinterklaasviering, Kerstborrel en de Bouwvak BBQ niet! Uiteraard ontvang je ook een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep

 

Interesse gekregen?

Verras ons dan met een sollicitatie en motivatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke, uitdagende functie. Klik op onderstaande button of bel +31 6 30283194.