Secretaresse

Huybregts Relou is op zoek naar een Secretaresse voor 24 uur per week! Ga jij erg nauwkeurig te werk? Ben je zelfstandig en klantgericht? En ben jij geïnteresseerd in een spilfunctie binnen de betreffende afdelingen in een groot bouwbedrijf? Lees dan snel verder en kom erachter of deze functie jou op het lijf geschreven is!

 

Wat ga je doen?
Als Secretaresse binnen Huybregts Relou (standplaats te Son) ben jij verantwoordelijk voor de agendabeheer voor de verschillende afdelingen. Ook verzorg je de correspondentie, behandel je de inkomende post en houd jij de in- en uitgaande telefoon en e-mailverkeer in de gaten. Je bent een kei in het organiseren en verzorgen van externe afspraken en het voorbereiden van de vergaderstukken. Je draagt zorg voor archivering en fungeert als achtervang voor telefoon- en receptiebezetting. Waar nodig, verleen je hand- en spandiensten op kantoor.

 

Wie zoeken we?

Huybregts Relou zoekt een Secretaresse die accuraat te werk gaat, collegiaal is en niet terugdeinst voor samenwerken. Verder ben je zelfstandig, neem je initiatief en ben je erg klantgericht. Je hebt oog voor het resultaat en bent communicatief goed onderlegd. Ook heb je kennis van verschillende computersystemen, zoals Microsoft Office, Docstream en Navision.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie.

 

Wat kun je van ons verwachten?
Een leuke uitdaging van 24 uur per week bij een groot bouwbedrijf met enthousiaste collega's! Je hebt recht op 43 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband, om van die welverdiende vakantie te genieten! En vergeet de Sinterklaasviering, Kerstborrel en de Bouwvak BBQ niet! Uiteraard ontvang je ook een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden? Graag zien we jouw CV en motivatie tegemoet!

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep

 

Interesse gekregen?

Verras ons dan met een sollicitatie en motivatie waarbij je aangeeft hoe jij invulling zou willen geven aan deze leuke, uitdagende functie. Klik op onderstaande button of bel 0499 - 483 483.